Bilradio med Bluetooth

I dag er Bluetooth en voksende teknologisk trend, som mange mennesker bruger i varierende grad. Bilradioen med Bluetooth er blevet præsenteret som et billigt automatiseret system, der gør det lettere, mere fleksibelt og mere effektivt at kommunikere via elektroniske netværk og gøre brugernes hverdag mere bekvem. Mange steder håndhæves der nu love, der begrænser brugen af mobiltelefoner under kørsel. Bilradioer med Bluetooth giver en mulighed for at løse dette problem.
Mange nye biler er udstyret med Bluetooth-aktiverede stereoanlæg allerede fra fabrikken. Hvis din bil ikke er en af dem, kan du købe en moderne bilradio med Bluetooth her.

Hvad er bilradioen med Bluetooth?

Bilradioen med Bluetooth minder meget om en normal bilradio. Udtrykket "Bilradio med Bluetooth" står for bilradioen med integrerede Bluetooth-funktioner. Bilradioen med Bluetooth har en Bluetooth-forbindelse. På den måde kan den tilsluttes til din telefon, trådløse øretelefoner eller hovedtelefoner og anden bærbar elektronik.
Bilstereo med Bluetooth har de mest avancerede funktioner, såsom mere komplet telefonkontrol, streaming af musikfunktioner. For eksempel kan kontakter ringes op fra telefonbogen, og indgående korte beskeder kan læses højt eller endda besvares automatisk. I nogle tilfælde kan flere mobiltelefoner være tilsluttet radioen på samme tid. Det samlede antal mobiltelefoner, der kan parres, varierer også fra model til model, men du kan normalt registrere op til fem mobiltelefoner, før den første slettes fra radioens hukommelse.