Car radio 1 DIN:Your entertainment starts here!

Bilradioer 1 DIN, der tilbydes i standardindbygningsstørrelse (180 mm x 50 mm), afspiller dine billed-, musik- eller videodata. Aktuelle billeder, navigation med GPS, musik, lydbøger eller spændende film til dine passagerer forskønner enhver lang (og kort) køretur og forvandler dit køretøj til et originalt underholdningstalent. De fleste af vores 1 DIN-bilradioer er inddelt i følgende kategorier:

 • Bilradio med mp3
 • Bilradio med USB-tilslutning
 • Bilradio med cd/dvd-modtager
 • Billige bilradioer

Eftermontering

På bagsiden af bilradioen 1 DIN finder du flere tilslutninger til:

 • Kameraer bagtil, der hjælper ved bakning
 • Mikrofoner til håndfri tale
 • GPS-antenner
 • WiFi
 • Fjernbetjening af rattet

Funktionerne i 1 DIN-bilradioer omfatter:

 • Bluetooth håndfri og trådløs musikafspilning (f.eks. Spotify via mobiltelefonen)

Trådløs styring af lydudgang og håndfri opkald er den vigtigste måde, hvorpå Bluetooth er kommet ind i vores biler. Den største fordel ved Bluetooth med hensyn til bekvemmelighed er, at du ikke behøver at gentage parringsprocessen. Når Bluetooth-funktionen på begge enheder er tændt, skal de to automatisk parres.

Med Bluetooth-funktionen kan du meget hurtigt forbinde radioen med din mobiltelefon. Bluetooth giver dig mulighed for at afspille musik trådløst, foretage et opkald og få adgang til flere funktioner i mobiltelefonen. Samtidig behøver du ikke at tage hænderne fra styret. Denne funktion er også meget praktisk, hvis bilen ofte bruges af to chauffører.

● RDS-radiotuner AM FM

RDS-funktionen står for Radio Data System-funktion. Med denne funktion kan du gemme stationer som forudindstillinger og vælge den relevante station mellem dem. På den måde behøver du ikke at indstille radioen. Bilradioen kan gemme yderligere oplysninger trafikmeldinger, navnet på en radiostation, programmet, DJ’en, DJ’en, titlen og kunstneren.

● Automatisk stationssøgning (AMS)

Funktionen vælger automatisk den bedste frekvens for den indstillede radiostation. Med denne funktion kan du finde og gemme flere stationer med en god frekvens. Afhængigt af modtagekvaliteten sorteres stationerne meget ofte om. Bilradio 1 DIN arrangerer automatisk en programliste.

● USB-port til memory sticks (op til 64 GB)

Med USB-tilslutning kan du lytte til musik i bilen, som du har gemt på USB i hjemmet. Du kan parre mobiltelefonen med bilradioen via USB-kablet. Ved at parre er det endda værd at oplade mobiltelefonens batteri! Det er også muligt at lytte til musikken på radioen uden at fjerne USB-hukommelsen.

● AUX IN connection on the front (3.5 mm jack)

AUX-forbindelsen er en kommunikationsforbindelse. Den hjælper brugeren med at interagere via lydsignaler. Vejture bliver en fascinerende oplevelse! AUX-kablet spillede en stor rolle i styringen af den akustiske underholdning i vores biler. AUX-forbindelsen giver den bedste forbindelseskvalitet, når højttaleren og enheden er forbundet. Forbindelsen via AUX-kabel er den bedste og kan ikke afbrydes af noget som helst! AUX-forbindelsen bruges til at forstærke og forstærke lydsignaler. For at kunne tilslutte enhederne via AUX-indgangen har du brug for et passende AUX-kabel.

● Fjernbetjening

Fjernbetjening: en elektronisk anordning. Med denne enhed kan du styre en anden enhed over korte til mellemstore afstande. Med en konsol eller via Bluetooth-forbindelse kan du meget nemt vælge den tilsvarende funktion i bilradioen.

● Mappefunktion

Funktionen arrangerer musikken på en cd eller USB-hukommelse efter alfabet. Det gør musikken hurtigere og lettere at finde.

● CD-Player

CD-afspilleren er en elektronisk enhed, der afspiller lyd-CD’er. I dag kan du finde mange højttalere af moderne mærker, der kan tilsluttes til enheden. Men cd’er spiller også en rolle i musikindustrien. Bilradioen 1 DIN med cd-afspiller afspiller mange lydformater.

Bilradio 1 DIN med cd-afspiller ville være den rigtige ting for dig, hvis du:

 • lægger stor vægt på musikkens kvalitet
 • ønsker noget håndgribeligt i hænderne
 • er tilhænger af en bestemt type musik/et bestemt musikband

Bilradioen med en MP3-afspiller afspiller kun musik i MP3-format. Lydkvaliteten af MP3-formatet er ikke så god som CD-formatet. CD-afspillere giver en klarere lyd end MP3-afspillere. MP3 anvender en tabsgivende algoritme, der sletter det mindre hørbare musikindhold. Som følge heraf er musikkvaliteten forringet.

1DIN-bilradioen med cd-afspiller kan afspille andre formater samt MP3-formater ud over andre formater. 1DIN-bilradioen med cd-afspiller har et smukt cover, et moderne hæfte med afspilningsliste, sangtekster og baggrundsinformation.

Med en cd-afspiller får du en god lydkvalitet, når du hører dine yndlingslydbøger. Under rejsen skaber lydbøger en varm og smuk atmosfære. Lydbøger hjælper os til at slappe af, tænke på at tænke på noget positivt og simpelthen falde til ro.

Vores 1DIN-radioer med cd-afspiller kan afspille følgende formater: *Audio-CD *CD-R’er *CD-RW’er *MP3-format/WMA-format. Med CD-afspilleren kan du modtage alle radiostationer i dit område samt indsætte dine yndlings-CD’er og nyde musikken.

● GPS

Denne funktion hjælper dig med at finde den korteste og hurtigste vej til et sted. Internetforbindelse er ikke vigtig her, da kortene allerede er downloadet til bilradioen. Lydene fra navigationssystemet afbryder ikke musikken. Kortene vises på touchscreen-skærme i størrelser på op til ti tommer diagonalt. På displayet i cockpittet vises også forskellige oplysninger, f.eks. GPS-informationer og hastighed.

En stor fordel ved 1 DIN-bilradio med navigationssystem er den bedre integration i bilen.

● DVD player

Med en dvd-afspiller i instrumentbrættet kan du afspille interessante film og videoer for passagererne. 1 DIN-bilradioen med DVD-afspiller har et touchscreen-display, som gør den nem og bekvem at bruge. En af de største fordele ved 1DIN-bilradioen med DVD er den store lagerkapacitet, som DVD’er har. Det er muligt at gemme en hel film og meget mere på én dvd.

● Tilslutninger til bakkamera og fjernbetjening af rattet

Bakkameraet er en af de moderne bakkefunktioner i bilen. Under bakning er et overvågningskamera en stor hjælp. Med et minikamera kan du holde øje med forhindringer, personer mennesker eller dyr i området omkring dit køretøj. Kameraet sidder som regel i en særlig nummerpladeholder. Objektiverne giver dig et vidvinkelområde på 120 grader.

Et bakkamera er meget nødvendigt, når du parkerer. Men det ekstra display er meget distraherende i bilen. 1 DIN-bilradioen med en indgang til signalet fra bakkameraet viser billedet på bilradioens display. Alle modeller med denne funktion har til formål at holde bilens blinde vinkel så lille som muligt.

Under alle omstændigheder vil den 1 DIN-bilradio give dig sjov på vejen. Hos os finder du overkommelige modeller af bilradioer 1DIN med de mest moderne funktioner. Vi ønsker at gøre din rejse endnu mere vidunderlig og spændende. Vi garanterer – du vil ikke blive skuffet!

En af vores 1DIN bilradiomodeller – XOMAX XM-DA775

Skriv en kommentar