Bilradioer egnet til Toyota. 2020-modeller

Toyota bilradio kan overbevise med mange gode funktioner. Det tilbyder fremragende modtagelseskvalitet, når du spiller sange eller beskeder, men kan gøre mere end bare radio. Takket være GPS-navigationen kan du ikke gå tabt på vejen til din destination og vælge en optimal rute til rejsen. Det store berøringsskærmsdisplay er særlig brugervenligt og meget let at bruge.

Udstyret til en Toyota-bilradio inkluderer en kapacitiv berøringsskærm, der giver dig mulighed for at rotere, zoome, skubbe osv. Billeder og tilbyder særligt nem håndtering. Toyota bilradio tilbyder normalt DAB + support, ved hjælp af hvilken du kan modtage den digitale radio på din enhed via en DAB + Plus-adapter. Så snart Toyota bilradio har en CD / DVD-afspiller, kan du tilføje dine yndlingssange eller lydbøger til radioprogrammet.

Toyota bilradio har generelt også en subwooferudgang, så du kan drage fordel af meget god lydkvalitet. Under længere ture kan du også se film eller videoer i HD-kvalitet i pauserne. Skærmspejlefunktionen kan bruges til at overføre skærmens indhold af smartphonen til skærmen på Toyota bilradio. Denne funktion understøttes kun af smartphones, der har en USB-fejlfunktion. Dette er tilfældet med de fleste Android-telefoner og fra iPhone 5. Vigtigt: Skærmen på en iPhone 4 kan også spejles, men uden lydoverførsel.

Musikafspilningen kan alternativt finde sted via Bluetooth-forbindelse fra smartphone til Toyota bilradio. Da bilradioen normalt har en USB-port, kan du også afspille musik fra en MP3-afspiller, tablet eller mobiltelefon. Derudover har de fleste bilradioer en AUX lyd- eller videoindgang samt en videooutput (AV-OUT) og en lydudgang (AV-OUT).

Belysningsfarven på de fleste Toyota-bilradioer kan indstilles efter ønske og kan ændres afhængigt af dit humør. Hvis du vil sikre dig med et kamera, når du parkerer, tilbyder Toyota-bilradioen et bagfrakamera eller frontkameraindgang, som du kan tilslutte de tilsvarende enheder. Et specielt højdepunkt er det indbyggede Android-system – det giver dig de funktioner, du allerede kender godt fra din smartphone eller tablet: Du kan nemt downloade dine yndlingsspil, musik eller apps og bruge dem som sædvanligt. For eksempel kan du bruge Google Maps til at bestemme en rute. Android-systemet muliggør også internetbrug via en WiFi-forbindelse. Bemærk omkostningerne til WiFi-forbindelse, der gælder i din tarif. Internetbrug kan medføre ekstra omkostninger.

CAN-busforbindelsen (Controller Area Network) er allerede indbygget i en Toyota-bilradio, hvilket betyder, at du nemt kan tilslutte et rattet fjernbetjening og bruge det til at betjene køretøjet. Bemærk listen over kompatible køretøjer: de listede Toyota-modeller leveres med den passende ramme.

Skriv en kommentar