Bilradioer egnet til Mercedes. 2020-modeller

Som alle køretøjspecifikke modeller i vores butik inkluderer Mercedes-bilradioen en CAN-busforbindelse (Controller Area Network), dvs. en specifik Mercedes-forbindelse inklusive en passende Canbus-adapter. Denne forbindelse gør det nemt at indstille rattets fjernbetjening. Derudover er en radiofjernbetjening ofte inkluderet i leveringsomfanget: den er ergonomisk formet og tilbyder hurtig og sikker håndtering. Et navigationssystem er integreret i de fleste Mercedes-bilradioer.

Europa-kortmaterialet gemmes i navigationssystemet. En GPS-antenne er også tilgængelig på de fleste modeller. Dette vil føre dig sikkert til din destination, også uden for Europa. Europa-kortmaterialet indeholder information til omkring 50 lande, herunder Bulgarien, Island, Monaco og Vatikanet. Den tilsvarende software findes normalt på et microSD-kort. Dette findes allerede i GPS-åbningen. Funktionen med dobbeltfunktion er især praktisk til rejser med familie eller venner – den gør det muligt at bruge to forskellige bilradiofunktioner på samme tid, f.eks. Kan navigationen vises foran, mens der afspilles film, videoer eller musik på bagsæderne med ekstra skærme kan. Musik og video- eller filmafspilning er også mulig via USB-slot eller Bluetooth. Du kan også afspille filer fra en MP3-afspiller, mobiltelefon eller tablet via en ofte tilgængelig AV-indgang.

Med Bluetooth kan du foretage opkald, mens du kører takket være den håndfri funktion med telefonbogsfunktionen.

En Mercedes-bilradio har generelt en stor berøringsskærm i HD-kvalitet, så du ikke behøver at acceptere noget tab af kvalitet, når du spiller film eller musikfiler. Du kan også normalt indstille forskellige baggrunde.

Mange Mercedes-bilradioer tilbyder en speciel funktion i form af den indbyggede CD- og DVD-afspiller – dette er især fordelagtigt, hvis du gerne vil lytte til din favorit på farten eller vil have dine børns yndlingsfilm spillet. Det er lige så tænkeligt at få adgang til lydbøger under lange bilture, hvad enten det er til underholdnings- eller læringsformål. Der er dog meget musik og variation på radioen – der er mange stationer på forskellige frekvenser tilgængelige. Det intelligente RDS-system sikrer, at enheden skifter til den samme sender på en anden frekvens, når der er støj, uden at føreren behøver at distrahere sig selv eller gribe ind.

Alt i alt tilbyder Mercedes-bilradioen et moderne underholdnings- og informationssystem til på farten i et fremragende pris-ydelsesforhold. Når du bestiller, skal du være opmærksom på listerne over kompatible køretøjer – hvis din bilmodel er på listen, vil Mercedes bilradio blive leveret med den passende installationsramme.

Skriv en kommentar