Bilradioer egnet til BMW. 2020-modeller

Som alle køretøjspecifikke modeller inkluderer BMW-bilradioen en CAN-busforbindelse (Controller Area Network), så fjernbetjening på rattet er øjeblikkeligt muligt. Bemærk listen over kompatible køretøjer: de listede modeller leveres med den passende ramme. Du behøver kun at tilslutte bilradioen, og du kan begynde at bruge den.

Særligt BMW-bilradioer af høj kvalitet har et integreret navigationssystem, herunder kortmateriale til Europa. Mange bilradiomodeller er udstyret med Android-systemet, hvilket betyder, at du kan hente spil og apps til enheden som normalt. For eksempel kan spil, musik eller film downloades og afspilles på bilradioskærmen. Du kan udvide det eksisterende kortmateriale ved at downloade Google Maps og bruge appen som et navigationshjælpemiddel på farten.

De fleste skærme har en berøringsskærmfunktion og er derfor særlig lette og intuitive at bruge. Med en ekstra Bluetooth-funktion kan du afspille lydfiler fra din mobiltelefon på bilradioen. En håndfri funktion eller håndfri telefonering ved rattet er også mulig via Bluetooth. For at være i stand til at bruge mobiltelefonens telefonfunktion som sædvanligt, er det også muligt at overføre den fra telefonbogen, hvilket betyder, at du har Bluetooth-adgang til de valgte og gemte telefonnumre på bilradioen.

Via en ekstra USB-port kan du oplade din mobiltelefon / tablet og andre enheder eller afspille musik- og videofiler på den store bilradioskærm. Selv hvis enheden kan gøre mere end bare radio, kan du nyde flere radiostationer med AM / FM-radio eller digital radio DAB / DAB + (Digital Audio Broadcasting). Med disse radiosystemer kan du forvente god interferensimmunitet og en større række sendere. Det indbyggede RDS (Radio Data System) radiodatasystem sikrer, at enheden skifter til alternative frekvenser med bedre modtagelse af den samme radiostation, når der er støj, uden at føreren behøver at distrahere sig selv. For at undgå at distrahere føreren har de fleste bilradiomodeller også den såkaldte dæmpningsfunktion – dette gør det muligt at slukke for bilradioen, mens du er på farten, så displayet ikke blænder.

Bemærk produktinformationen til de enkelte BMW bilradiomodeller – der finder du alle de funktioner, den valgte enhed har.

Skriv en kommentar