Bilradio med navigationssystem

Hvilken bilradio kan ikke kun afspille musik, men har også GPS-funktion? Det er rigtigt, det er bilradioen med navigation!

Hvad er navigationssystemet?

Navigationssystemet er et teknisk system, der bruger oplysninger til at bestemme en rute til et bestemt sted.

Når destinationen er blevet indtastet, søger GPS-systemet efter den hurtigste og korteste rute. Hvis føreren vælger en anden rute på grund af uforudsete omstændigheder, findes der automatisk en anden marchrute.

Bilradioer 1 DIN og 2 DIN med navigationsudstyr

I bilradioer med navigation foregår navigationen i dobbelt DIN-format via indbygget GPS-teknologi. Alle vores 2 DIN-bilradioer og nogle af vores 1 DIN-bilradioer har indbyggede GPS-kort. Kortene vises på touchscreen-skærme i størrelser på op til ti tommer diagonalt. Navigationsinstruktioner vises ud over enhedsskærmen i bilens cockpitdisplay.

Der er adgang til mobiltelefonen via Bluetooth. På bagsiden af bilradioerne med navigation er der også adskillige tilslutninger: til bakkameraer, der hjælper ved bakning, mikrofoner til håndfri tale, GPS-antenner, WiFi, ekstra forstærkere, fjernbetjening til rattet.

Parkeringsassistenten er en stor hjælp for føreren ved bakning og parkering. Denne funktion hjælper dig med at se forhindringer, som du ikke kan se i sidespejlet.

WiFi-forbindelse gør det meget nemt at opdatere GPS-kort. Blandt andet bestemmes også kørehastigheden. Politiet er ikke de eneste, der er interesseret i sådanne data; de vil også være meget vigtige for forsikringsselskaberne.

En stor fordel ved bilradio med navigationssystem er den bedre integration i bilen. Enhederne med mange sensorer og førerassistentsystemer er forbundet i køretøjet og integreret i cockpit-betjeningskonceptet.

Signalet fra en bilradio med GPS er mere stabilt end signalet fra en smartphone eller et bærbart navigationssystem. Bilens indbyggede antenner giver en bedre modtagelse. I tilfælde af dårlig modtagelse i tunneller og på underjordiske parkeringsdæk kan det indbyggede navigationssystem bestemme bilens position ud fra data fra speedometeret og positionssensorerne.

På cockpit-displayet vises forskellige yderligere oplysninger, f.eks. GPS-informationer og kørehastighed. Disse data advarer dig om for høj hastighed og garanterer dig en god og sikker rejse.

Lydene fra navigationssystemet afbryder ikke musikken. Musikken skrues lidt ned, når der skal overføres vigtige oplysninger fra navigationssystemet. Den medfølgende bilradio med navi gør det lettere at betjene radioen, fordi du kun fokuserer på én enhed. På den måde er du mere opmærksom, fordi alt er inden for rækkevidde på et bestemt sted.

Brugen af en bilradio med navigationssystem sparer omkostninger, fordi den nødvendige regnekraft allerede er til rådighed.

Med vores pålidelige bilradio med navigationssystem kommer du altid sikkert og afslappet frem. Uanset om du kører på arbejde om morgenen eller tager på biltur med vennerne, har vi den rigtige bilradio med navigationssystem til alle. Med køreassistansfunktioner når du frem til din destination endnu mere stressfrit!

En af vores bilradiomodeller med navigationssystem XOMAX XM-DN776

Skriv en kommentar